LIGE NU:

Maiken stiller op i pælesidning: Har bygget øve-pæl i baghaven

TV2 Nords mesterskaber i pælesidning nærmer sig. Her kan du møde konkurrencens yngste deltager, 21-årige Maiken Toft Møller, fra Sindal.

TV2 Nords konkurrence i pælesidning løber af stablen torsdag. En konkurrence, hvor fem deltagere i 48 timer dyster om at sidde længst tid på en pæl. Vinderen kan gå fra konkurrencen med en præmiesum på 20.000 kroner. En af dem er Maiken Toft Møller, som til daglig er elev ved Retten i Hjørring.

Her kan du se Maiken Toft Møllers ansøgningsvideo:

 

Hvem er du?

- Jeg hedder Maiken. Jeg er 21 år og bor i Linderum ved Sindal sammen med min kæreste og mine to hunde, og så er jeg elev i Retten i Hjørring til daglig.

Hvorfor har du meldt dig til konkurrencen?

- Jeg har meldt mig til konkurrencen, fordi jeg vil udfordre mig selv, og fordi jeg kender mine styrker.

Hvad er dine styrker?

- Mine største styrker er stædighed og udholdenhed.

Hvad skal du bruge tiden på pælen til?

- Mens jeg sidder på pælen, så skal jeg forhåbentlig løse opgaver, og så skal jeg sige hej til dem, der kommer ned for at besøge mig. Og så har jeg heldigvis en telefon, som forhåbentlig kan tage noget af min tid.

Glæder du dig til konkurrencen?

- Jeg glæder mig rigtig meget til konkurrencen. Jeg ser frem til at prøve mig selv af og til at møde mine konkurrenter. Og til at se hvordan det er at sidde på sådan en pæl.

Hvad bliver det sværeste?

- Selvfølgelig får man ondt, det er klart. Men jeg tror på det mentale i at blive siddende på pælen, selvom det er koldt, måske regner det, måske har man nogle tanker om, at man hellere vil ligge hjemme under dynen. Så det er helt sikkert den mentale robusthed, man skal finde frem for at blive siddende.

Hvad skal du bruge pengene på, hvis du vinder konkurrencen?

- Hvis jeg vinder, så skal pengene ind på min opsparing. De skal bruges på de drømme, min kæreste og jeg har om blandt andet at bygge nyt hus. Så det skal de hjælpe os på vej med.

Du kan læse mere om, hvem Maiken skal dyste mod her.

REGLER