01:23

Video: Thomas Gaardsmand

Maiken stiller op i pælesidning: Har bygget øve-pæl i baghaven

TV2 Nords mesterskaber i pælesidning nærmer sig. Her kan du møde konkurrencens yngste deltager, 21-årige Maiken Toft Møller, fra Sindal.

TV2 Nords konkurrence i pælesidning løber af stablen torsdag. En konkurrence, hvor fem deltagere i 48 timer dyster om at sidde længst tid på en pæl. Vinderen kan gå fra konkurrencen med en præmiesum på 20.000 kroner. En af dem er Maiken Toft Møller, som til daglig er elev ved Retten i Hjørring.

Her kan du se Maiken Toft Møllers ansøgningsvideo:

00:50 Luk video

Hvem er du?

- Jeg hedder Maiken. Jeg er 21 år og bor i Linderum ved Sindal sammen med min kæreste og mine to hunde, og så er jeg elev i Retten i Hjørring til daglig.

Hvorfor har du meldt dig til konkurrencen?

- Jeg har meldt mig til konkurrencen, fordi jeg vil udfordre mig selv, og fordi jeg kender mine styrker.

Hvad er dine styrker?

- Mine største styrker er stædighed og udholdenhed.

Hvad skal du bruge tiden på pælen til?

- Mens jeg sidder på pælen, så skal jeg forhåbentlig løse opgaver, og så skal jeg sige hej til dem, der kommer ned for at besøge mig. Og så har jeg heldigvis en telefon, som forhåbentlig kan tage noget af min tid.

Glæder du dig til konkurrencen?

- Jeg glæder mig rigtig meget til konkurrencen. Jeg ser frem til at prøve mig selv af og til at møde mine konkurrenter. Og til at se hvordan det er at sidde på sådan en pæl.

Hvad bliver det sværeste?

- Selvfølgelig får man ondt, det er klart. Men jeg tror på det mentale i at blive siddende på pælen, selvom det er koldt, måske regner det, måske har man nogle tanker om, at man hellere vil ligge hjemme under dynen. Så det er helt sikkert den mentale robusthed, man skal finde frem for at blive siddende.

Hvad skal du bruge pengene på, hvis du vinder konkurrencen?

- Hvis jeg vinder, så skal pengene ind på min opsparing. De skal bruges på de drømme, min kæreste og jeg har om blandt andet at bygge nyt hus. Så det skal de hjælpe os på vej med.

Du kan læse mere om, hvem Maiken skal dyste mod her.

REGLER

  • På toppen af pælene er der monteret en solid plade på 25 x 25 cm, og et stykke nede på pælen er der en vandret fodstøtte. Det er ikke tilladt at spænde sig fast til pælen.
  • Deltagerne må bevæge sig, som de nu kan, så længe de ikke forlader pælen. Støtte må kun ske på pladen og fodstøtten.
  • Toiletbesøg foregår 4 gange i døgnet i en 10 minutters pause. Pausen må alene bruges til toiletbesøg og skal godkendes af opsynet.
  • Alt tøj, læsestof, cigaretter, lighter, solbriller, hynder og andet udstyr skal medbringes fra starten. Hvis du taber noget, er det ikke tilladt at få nyt bragt ud. Undtaget er medicin, plaster og lignende.
  • Cirka hver femte time får du bragt mad og drikke ud til pælen.
  • Hvis en deltager forlader/falder af/blæser af pælen er vedkommende ude af konkurrencen.
  • Du skal være 18 år gammel for at deltage.
  • Den deltager, der har flest point, når de 48 timer er gået, har vundet.
Se mere