Foto: Marcelo Del Pozo (Scanpix)

Damedouble sejrer i vind eller forsvind-kamp

Presset på Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhls skuldre var enormt, da de lørdag aften dansk tid mødte koreanerne Kyung Eun Jung og Sung Chan Shin.

Det var en sand vind eller forsvind-kamp for damedoublen, da de lørdag aften mødte de fjerdeseede koreanske  Kyung Eun Jung og Sung Chan Shin. Derfor var smilene endnu større, da de med fantastisk spil og sand kampånd sejrede over koreanerne 21-16, 21-18. Det var deres tredje kamp i OL 2016, og med et nederlag til de kinesiske tvillinger fra torsdagens kamp i bagaggen, var det essentielt, at de sejrede efter to sæt. 

Men deres egne evner alene var ikke nok til at sende dem videre til kvartfinalerne. 

Deres skæbne lå også i hænderne på det amerikanske par Lee og Obanana, der skulle tage mindst 16 point fra det kinesiske par Lou og Lou. Det gjorde de og sendte dermed Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl videre til OL-kvartfinalerne.

Søndag klokken 15.00 bliver der trukket lod, og danskerne kan trække et af følgende par som modstandere til kvartfinalerne.

Kyung Eun Jung/Seung Chan Shin (Korea), Misaki Matsutomo/Ayaka Takahashi (Japan), Nitya Krishinda Maheswari/Greysia Polii (Indonesien) eller Ye Na Chang/So Hee Lee (Korea).