Foto: Foto: Jean-Francois Monier, Scanpix

Kamilla Rytter Juhl: Det er nok min sidste chance

Den nordjyske damedouble tager torsdag hul på deres OL-eventyr i Rio. De er klar til at give det en skalle.

Torsdag får de to nordjyske kvinder Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl lov at vise, hvilket stof de er gjort af, når de tager hul på OL 2016. Men de er kommet i en svær pulje, så der skal kæmpes, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at komme retur til Danmark med en medalje.

- Vi har heldigvis forberedt os rigtig godt. Vi er der, hvor vi tænker, at nu må det briste eller bære. Den skal have fuld hammer fra torsdag og tre dage frem. Og så håber vi, at vi er ét af de to par, der går videre fra gruppen. Men vi skal spille godt, fortæller Kamilla Rytter Juhl.

De møder torsdag cirka 14.35 dansk tid de kinesiske tvillinger Ying Lou og Yu Lou. Modstanderne ligger lige nu nummer syv på verdensranglisten, mens danskerne ligger nummer seks.  De to damedoubler har hver vundet over hinanden to gange.

- Vi glæder os meget til at komme i kamp, siger Christinna Pedersen.

02:29

TV2 Nords reporter mødte de damedoublen til en snak forud for kampen. 

Luk video

 Ved OL i London lykkedes det damedoublen at nå til kvartfinalen. Om det går så vel – eller hvem ved endnu bedre - denne gang, tør de ikke helt gisne om. Men de er sikre på, at de er klar på udfordringen.  

- Vi er konkurrencedygtige mod alle, og det er en superfed tilgang til den her turnering at gå til det på den måde. Vi giver det en skalle, siger Kamilla Rytter Juhl.

Christinna Pedersen har før bragt en OL medalje i hus, mens Kamilla Rytter Juhl stadig har den oplevelse til gode.

- Jeg er jo ved at være oppe i årene, så ja umiddelbart bliver det min sidste chance, siger Kamilla Rytter Juhl.

- Men mine overtalelsesevner fejler ingen ting, afbryder en grinende Christinna Pedersen.

Så måske ser vi makkerparret igen om fire år i Tokyo.

Christinna Pedersen spiller ligeledes i mixedouble torsdag. Det gør hun sammen med makkeren Joachim Fischer cirka klokken 21.40 dansk tid mod de polske Robert Mateusiak og Nadiezda Zieba.