Foto: Franck Robichon, Scanpix

Øv øv øv: Fie Udby helkikser semifinale

Ved fredagens semifinale skulle Fie Udby Erichsen forsøge at ro sig i finalen i singlesculler. Men kort inde i finalen gik det helt galt for roeren.

Hun har vist fremragende form i sine første heats Fie Udby Erichsen, hvor hun uden de store problemer formåede at ro sig i semifinalen i singlesculler. Fredag skulle hun så forsøge at ro sig i finalen, men det endte i stedet i en kæmpe fiasko.

Den nordjyske roer fik ellers en fornem start på semifinalen, da hun fra start lagde sig blandt de forreste.

Kort inde i løbet, mens Fie Udby lå på andenpladsen, fik hun dog pludselig et problem med sin venstre åre. Ud af det blå stoppede hun nemlig med at ro, og hun fortsatte først igen efter adskillige sekunder.

På det tidspunkt var hun dog langt efter de andre konkurrenter, og på trods af at hun gennemførte løbet, så endte hun på en klar sidsteplads.

Ifølge Fie Udby Erichsen, så skyldes hendes pludselige stop, at svirvlen røg op, og at højre åre derfor røg ud. Det skriver TV 2 SPORT.

- Det er en rookie-fejl. Jeg kan ikke fatte, at jeg har trænet fire år for det her. 20 år for det her, sagde Fie Udby efterfølgende til TV 2 SPORT.