LIGE NU:

Skidt start:Nederlag til nordjysk damedouble

Det gik næppe som ønsket, da Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl mødte de kinesiske modstandere. Efter to sæt måtte de forlade banen besejret af den stærkere kinesiske double.

Allerede fra start tegnede det til at blive en svær kamp at vinde for Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl. Første sæt lagde de kinesiske modstandere ud med at tage føringen lige fra start, og det endte 21-11 til de kinesiske Ying Lou/Yu Lou. 

Så var der kortvarigt håb forude. Den dårlige start så nemlig  ud til at kunne vendes til noget godt i andet set. Her så vi nemlig pludselig en langt mere jævnbyrdig kamp mellem de to damedoubler. Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl kom flot tilbage og bragte sig selv foran 14-12 med glimrende spil. Lou og Lou var straks mere pressede. 

Men efter en god periode lykkedes det alligevel Lou og Lou  at udligne 15-15, og før man fik set sig om, havde kineserne igen bragt sig foran. De kinesiske tvillinger var bare stærkere i defensiven, og det danske hold tabte andet sæt 21-18.

De to damedoubler har fire gange tidligere mødt hinanden, og de har hver vundet over hinanden to gange.

De kinesiske spillere, der begge er 25 år, lå nr. 1 på verdensranglisten fra 17. december 2015 til 17. marts 2016, så det var altså heller ikke helt ueffen modstand, damedoublen mødte.

I morgen spiller nordjyderne deres anden kamp. Det er klokken 20.55 dansk tid mod amerikanske Eva Lee og Paula Lynn Obanana.