LIGE NU:

Se med: Ny sæson af Outdoor NU byder på mad, bål og blogs

TV2 Nord blænder onsdag aften op for premieren på anden sæson af friluftsprogrammet Outdoor NU.

En ny sæson af TV2 Nords friluftsmagasin Outdoor NU har premiere i dag, onsdag, og Robert Bedsted og Bruno Stagsted er igen klar til at fortælle om stort og småt inden for friluftslivets mange glæder.

Anden sæson af det populære program byder blandt andet på gode guides til, hvordan man selv laver praktisk og velsmagende mad til de lange vandre- eller cykelture, og hvordan man bedst og hurtigst får et bål banket op på sine ture.

Over 10 programmer de kommende uger dykker journalist Robert Bedsted og fotograf Bruno Stagsted sammen med erfarne eksperter ned i forskellige aspekter af det at begå sig i naturen eller dyrke forskellige sportsgrene med naturen som et af hovedelementerne. 
I modsætning til de tidligere sæsoner af serien sendes programmet ikke længere direkte og det er der en særlig grund til: 

quote Vi kan bedre "nørde" med tingene denne gang

 

- Ved at lave Outdoor NU som et båndet og klippet program kan vi bedre strække programmet ud over længere tid. Vi kan med andre ord bedre "nørde" med tingene, end hvis vi er presset af en direkte 28 minutters ramme, forklarer Bruno Stagsted. 

Et andet nyt tiltag er, at seerne nu også kan være med i programmerne. 
I hvert afsnit inviteres seerne til at melde sig, hvis de vil være med under optagelserne, når de medvirkende eksperter deler ud af deres viden. 

- Vi synes, det er spændende at møde seerne og høre om deres friluftsoplevelser. Og så synes vi, det er vigtigt, at give seerne mulighed for at dele seres egne erfaringer og få nye inputs fra eksperterne, forklarer Robert Bedsted. 

Interesserede seere kan kontakte programmet på outdoor@tv2nord.dk

Og som noget helt nyt er der denne gang lavet et samarbejde med naturvejledere i Nordjylland, som undervejs vil blogge om forskellige emner - opskrifter til frilufts-snacks, guides og tips og tricks.
Allerede nu kan man læse om haletudser og ramsløg i artiklerne, som findes på programmets helt egen side http://www.tv2nord.dk/outdoor

Se med hver onsdag klokken 19.50 på Salto.