Familiefirma fra Støvring i finale om Akademikerprisen
Foto: Mette Ljunggren Induflex
Induflex er nomineret til Akademikerprisen for blandt andet at have ansat to højtuddannede til deres underafdeling, Innoflex. De er blandt andet i gang med at udvikle dette hospitalsbord.
Induflex fra Støvring er en af fire finalister i kampen om Akademikerprisen 2017 efter at have ansat flere højtuddannede.
Familiefirmaet, Induflex, fra Støvring i Rebild Kommune, er tæt på at vinde en pris for at have skabt flere jobs ved at ansætte højtuddannede.
De er en af i alt fire finalister i kampen om Akademikerprisen 2017, der gives til en privat virksomhed, der ansætter akademikere.
Induflex arbejder med produktion og laserskæring af plastik, men har blandt andet ansat en antropolog og en kommunikationsuddannet, der nu har åbnet et nyt marked op for virksomheden.
- Hos Induflex er vi enormt stolte og beærede over, at vi er gået videre til finalen om Akademikerprisen blandt et stærkt felt af norminerede. Vi glæder os over, at der kommer fokus på det at satse anderledes i rekrutteringen af nye medarbejdere, siger direktør i Induflex, Rico Larsen.
Med de to højtuddannede har virksomheden skabt underafdelingen Innoflex, der har åbnet op for et marked i sundhedssektoren i samarbejde med blandt andet Aalborg Universitetshospital. Underafdelingens første produkt, der er på vej, er et nyt hospitalsbord, som skal øge patienttrygheden.
Akademikerprisen blev uddelt første gang i 2015 med det formål at sætte fokus på de job- og vækstmuligheder, der er i at ansætte akademikere i private virksomheder.
- Det har stor betydning for det lokale erhvervsmiljø, når vores virksomheder klarer sig godt og får opmærksomhed på den nationale scene. Det skaber glæde og stolthed. Derfor er vi også rigtig glade for, at Induflex nu er nået hele vejen til finalen i kampen om Akademikerprisen 2017, siger Jane Bejlegaard Lindberg, erhvervs- og turistchef i Business Rebild.
Akademikerprisen uddeles den 7. november.