LIGE NU:

Hæder til Hydrema: Bedst til at få krigsveteraner i job

Hydrema Group i Støvring har vundet prisen som Årets Veteranvirksomhed 2020. De har siden 2007 har 50 krigsveteraner beskæftiget i virksomheden.

Prisen som Årets Veteranvirksomhed er blevet uddelt for anden gang, og vinderen i 2020 er blevet den nordjyske maskinproducent Hydrema, som har hovedsæde i Støvring.

Hydrema har siden 2007 beskæftiget 50 krigsveteraner, og aktuelt er 15 veteraner ansat i virksomheden. De får prisen for at have gjort en særligt anerkendelsesværdig indsats for at fastholde krigsveteraner i job.

- Hydrema har gennem årene opbygget og leveret en meget stærk indsats for at hjælpe særligt de sårbare veteraner tilbage på arbejde. Samtidigt har Hydrema som industrivirksomhed vist vejen, taget ansvar og gået forrest, når det handler om at omsætte veteranernes særlige kompetencer til gavn for dansk forsvarsindustri og erhvervsliv. Derfor fortjener Hydrema den største respekt og anerkendelse for deres stærke engagement for Danmarks veteraner, siger forsvarsminister Trine Bramsen, som besøgte Hydrema mandag for at uddele prisen.

Forsvarsminister Trine Bramsen (S) var i dag på besøg hos Hydrema i Støvring for at uddele prisen som Årets Veteranvirksomhed.
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) var i dag på besøg hos Hydrema i Støvring for at uddele prisen som Årets Veteranvirksomhed.
Foto: Mette Kristensen

Veteraner har erfaring med køretøjerne

Hydremas direktør Jan Werner Jensen, fortæller, at indsatsen for at hjælpe veteraner egentlig udsprang af rent praktiske årsager, da virksomheden i 00'erne fik nogle store opgaver relateret til forsvarets køretøjer. Dermed virkede det oplagt at rekruttere nogle af de veteraner, som havde erfaring med køretøjerne, og dermed var grunden lagt for det arbejde, der i dag betyder, at 15 krigsveteraner er ansat i en række forskellige funktioner ved virksomheden i Støvring.

- Det var således mere et behov end blot et ønske om at hjælpe veteraner i arbejde som startede det vi så sidenhen har gjort til en bevidst målsætning og ønske om at hjælpe hjemvendte veteraner ud på arbejdsmarkedet. At vi nu i dag får prisen som ”Årets veteranvirksomhed 2020” er et stort skulderklap og anerkendelse, som vi ikke lige havde set komme, men vi er meget glade og beæret over det. Det giver en stolthed i hele organisationen om at være med til at gøre en forskel, siger Jan Werner Jensen.

I 2019 blev Årets Veteranvirksomhed kåret for første gang. dengang gik hæderen til Securitas A/S.

Hans Andersen

Hans Andersen fastholder sin uskyld i sag om hærværk

60_percent

play Direktør om indbrud i firmabiler: - Jeg er skidetræt af det

060421 FO Hans Andersen og ødelagt klit

play Klitsag afgjort: Kendt erhvervsmand idømt betinget fængsel for hærværk på klitter

Jægerhytten, Nibe Festival

Store festivaler kan ikke gennemføres som planlagt, siger ekspertgruppe

Hans Andersen

Hans Andersen fastholder sin uskyld i sag om hærværk

60_percent

play Direktør om indbrud i firmabiler: - Jeg er skidetræt af det

Til forsiden

Til forsiden