LIGE NU:

Iskoldt vinterløb i Rebild Bakker

Rebild Bakker lægger for første gang spor og stier til et vinterløb. Og i dag blev det med tryk på vinter med 10 minusgrader og isglatte, stejle løberuter

Der bliver klapret tænder, klappet hænder og stampet fødder, før det går løs på løberuten i Rebild Bakker. Scenen er den smukkest tænkelige, men kulden gør det umuligt at stå stille i tyndt løbetøj og nyde udsigten, mens der ventes på klarsignal.

-Det er fedt at løbe i det vejr. Folk får en flot oplevelse, siger Allan Jensen, indehaver af Trail Adventure Rebild Bakker.

Arrangøren er tilfreds med dagens løbsvejr. 230 er meldt til - og kuldegraderne har tilsyneladende ikke skræmt løberne hjem på sofaen.

-Langt de fleste er mødt op. Mange er glade for at løbe, bare der er solskin. Så gør det ikke så meget med kuldegraderne. Det værste løbevejr er regn og vind, siger Allan Jensen.

Arrangøren regner bestemt med, at vinterløbet også kommer til Rebild næste år. Trail Adventure afvikles allerede i Silkeborg, Aarhus og Mols Bjerge. Løbet er nyt i Rebild Bakker, der har ruter på fem, 11 og 22 kilometer. Deltagerne kommer fra hele landet.