LIGE NU:

Lastbil væltede over midterrabatten: Motorvej spærret

Motorvej E45 er spærret i sydgående retning og delvist i nordgående retning efter at en lastbil er væltet ind over midterrabatten.

En lastbil kørte mandag eftermiddag galt på motorvej E45 mellem Støvring Syd og hovedvej 13-afkørslen Sønderup. Uheldet betyder, at motorvejen er spærret i sydgående retning, mens der kun er et spor farbart i nordgående retning.

- En lastbil på vej nordpå punkterede og chaufføren mistede herredømmet over køretøjet, der fortsatte gennem midterrabatten og over i sydgående spor, hvor lastbilen væltede, oplyser vagtchef Mogens Hougesen fra Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

To personer fra lastbilen er lettere tilskadekomne og bragt til Aalborg Universitetshospital. Redningsberedskab og politi arbejder på stedet, der vil være spærret i nogen tid, oplyser vagtchefen.

Vejdirektoratet fortæller, at motorvejen tidligst forventes genåbnet ved midnat.

Nordjyllands Politi anmoder trafikanter om at køre af motorvejen ved Haverslev i nordgående retning og ved Støvring Syd i sydgående. Der er store trafikale udfordringer på stedet og bilister anmodes om at følge politiets anvisninger. 

 
 
Foto: Jan Pedersen