Nordjysk drone-virksomhed udvider med bornholmsk firma

Firmaet Sky-Watch, der har hjemme i Støvring, fusionerer med firmaet Little Smart Things i Nexø.

Drone-virksomheden Little Smart Things fra Nexø på Bornholm blev i november 2015 erklæret konkurs, men nu lever firmaet videre under det nordjyske firma Sky-Watch.

De to firmaer har offentliggjort en fusion, og vil fremover fungere som et firma under Sky-Watch-navnet.

Little Smart Things har udviklet og produceret fastvinge-droner, og det er denne teknologi Sky-Watch nu får ind i firmaet. Og som den bornholmske gren af firmaet fortsat vil have fokus på. På hovedkvarteret i Støvring er det de såkaldte multirotor-droner, der er fokus på.

- Sky-Watch og Little Smart Things har i 2015 arbejdet tæt sammen om en stribe projekter og resultaterne har været gode. Droneindustrien er meget ny, og der er behov for en stærk organisation, hvis vi skal være en seriøs spiller på det globale marked. Med denne sammenlægning får vi en meget kompetent dansk virksomhed med en bred portefølje af
produkter af meget høj kvalitet. Hos Sky-Watch er vi meget glade for at kunne byde velkommen til Little Smart Things holdet, siger Henrik Bendixen, der er direktør for Sky-Watch i en pressemeddelelse.

Sky-Watch har siden 2009 udviket og produceret droner til professionelle og er i dag leverandør til industrien samt blandt andet politiet, brand-beredskaber og humanitære organisationer.

TV2 Nord besøgte i vores serie Frontløberne Sky-Watch i Støvring. Se eller gense afsnittet her og se hele serien Frontløberne HER 

29:46

I Frontløberne sætter vi fokus på de mange spændende iværksættere, der er i Nordjylland.

Luk video

 

Forsiden lige nu