LIGE NU:

Salg på nettet stiger: Cykelforretning ansætter flere medarbejdere

En kombination af godt vejr, mange corona-hjemsendte, der gerne vil ud at cykle, og at folk har taget online-handlen til sig, betyder, at Cykelgear.dk i Terndrup har medvind på cykelstien.

Der er for tiden rygende travlt hos Cykelgear.dk i Terndrup.

Faktisk så travlt, at online cykeludstyrsforretningen har været nødt til at ansætte 10 nye medarbejdere for at kunne følge med - både med at passe telefonerne og med at få pakket en masser kasser med cykeldele, som er blevet bestilt over nettet til danskere, der er ved at tørre vinterstøvet af deres cykler og måske finder ud af, at der er dele, der trænger til at blive udskiftet på jernhesten.

Og det i en tid hvor det danske erhvervsliv er hårdt ramt af coronakrisen. Men som nordjyde er det svært at skilte alt for meget med succesen.

- Vi kan se, at der er rigtig mange, der er hårdt ramt derude. Men vi har virkelig meget at lave. Så vi står lidt og jubler – men lidt for lukkede døre, siger direktøren i Cykelgear.dk, Erik Buus Larsen.

Han har flere forklaringer på, at den østhimmerlandske cykelforretning har travlt for tiden

- Jeg tror, at det er lidt en kombination. Normalt har vi travlt, når vejret begynder at blive godt. Og så er der nogen, der må holde lukket derude. Og der er mange, der har taget budskabet til sig med at bestille online, siger Erik Buus Larsen.

Han forklarer også travlheden med, at mange mennesker er hjemsendte for tiden, og så kan de ikke gå til fitness eller den holdsport, de normalt dyrker, men de vil stadig gerne have motion.

- Det er måske derfor, at cyklen bliver fundet frem. Og der er heller ikke så mange, der tage offentlig transport, derfor bruger de måske cyklen, siger Erik Buus Larsen.

Han sammenligner travlheden hos Cykelgear.dk med den travlhed, der kan være i forbindelse med Black Friday – men nu varer den bare ved.

25_seconds

play Fik en god idé: Lokalsamfundet bakker op om 10-årige Williams store planer

Henrik og Janne

Henrik og Jannes butikker må ikke åbne: Nu har de lejet et nyt lokale sammen

40_percent

play 5000 nordjyder vaccineret på én dag: - Alt er forløbet godt

PH 260221 Skoler klar til test Still

play Skoler gør klar til test: - Hvis man ikke bliver testet, medfører det fravær

25_seconds

play Fik en god idé: Lokalsamfundet bakker op om 10-årige Williams store planer

Henrik og Janne

Henrik og Jannes butikker må ikke åbne: Nu har de lejet et nyt lokale sammen

Til forsiden

Til forsiden