LIGE NU:

Se den rørende hilsen: Nybagt mor overrasket med musikalsk kram

Julie vil så gerne give sin veninde gennem 17 år et inderligt kram - men sender nu et musikalsk kram i stedet.

Julie Oht Munk og Naja Haldberg har et 17 år langt venskab bag sig, så da Naja i december fødte sit første barn Nora, var Julies længsel for at give sin tætte veninde et stort og hjerteligt kram rigtig stor.

Sagen er jo, desværre, bare den, at corona-pandemien har gjort hjertelige krammere til en sjældenhed, så nu - godt fire uger efter Nora kom til verden - har Julie Oht Munk stadig tilgode at give den krammer, hun så inderligt ønsker for sin veninde Naja.

Derfor var Julie hurtig til at skrive til TV2 Nord, da muligheden for at uddele en musikalsk krammer bød sig - og her på TV2 Nord kunne vi nemt se, at forholdet mellem de to veninder er noget helt specielt, så derfor satte vi os for, sammen med Mai Skytte og Lasse Sandkamm, at overraske Naja i hendes hjem i Støvring.

Se overraskelsen her

Du kan stadig indstille én, du har kær til en musikalsk krammer - send en mail på kram@tv2nord.dk

Naja er gudmor til Julies ældste datter, og Julie skriver i sin mail til TV2 Nord, at hun savner sin veninde, der har corona-isoleret sig med den lille nye familie, vanvittigt meget. Det hun allerhelst vil er at give Naja et stort kram - og lille Nora et nænsomt kys på panden. I stedet giver hun nu Naja en smuk - og meget velvalgt sang som erstatning: Alberte Windings 'Månebarn'.

- Jeg har valgt den er sang til jer, fordi jeg synes, I fortjener lidt ekstra varme og kærlighed i den her mærkelige tid, vi lever i. Og jeg har valgt den, fordi det er en sang, der betyder meget for mig, og fordi den for mig beskriver den uendelige kærlighed, man som mor har til sit lille barn, fortæller Julie i sin videohilsen til Naja, som du kan se herunder:

- Jeg må hellere lige ringe til hende

Naja Haldberg bliver, da Mai Skytte begynder at synge 'Månebarn' tydeligt berørt - og da sangen slutter fortæller Naja, at det 'er typisk Julie' at arrangere sådan en overraskelse.

- Hun er altid så betænksom.

Og inden Mai Skytte og Lasse Sandkamm igen kører fra Støvring, lyder det fra den overaskede nybagte mor:

- Jeg må hellere lige ringe til hende.

Se det musikalske kram fra Julie til Naja herunder: