Nordjyske hold placeret helt i top i Metal Ligaen

Frederikshavn haler ind på topholdet Aalborg med en 4-1-sejr i Odense. Aalborg tabte 0-2 i Gentofte.

Da Frederikhavn White Hawks gik på isen tirsdag aften kom de hurtigt foran. Efter blot fem minutter scorede Mark Müller Larsen det første mål. Fem minutter senere gjorde Colin Vock det til 2-0. Og 30 minutter inde i kampen gjorde Colin Vock det også til 3-0.

Odense Bulldogs fik deres ene mål 45 minutter inde i kampen scoret af Simon Grønvaldt.

Kampen sluttede 4-1. Frederikshavn White Hawks fjerde mål blev sat ind af Steffen Frank.

Modsat så tabte Aalborg Pirates tirsdag aften, da holdet på udebane mødte Gentofte Stars. Det blev til et nederlag på 2-0.

Aalborg Pirates er fortsat placeret i toppen af Metal Ligaen med 74 point. Men på andenpladsen er nu White Hawks med 67 point, og de har spillet en kamp mindre end Aalborg Pirates.  White Hawks skal allerede i kamp igen på torsdag, hvor man hjemme i Scanel Hockey Arena tager imod Esbjerg Energy. Et hold der har hentet sejre i de fire seneste kampe.