LIGE NU:

Røverier i Vendsyssel: Politiet efterforsker sammenhæng

Tirsdag skete der to røverier i Vendsyssel. Politiet undersøger nu, om der muligvis er en sammenhæng mellem røverierne.

Mens personerne bag to røverier i Vendsyssel stadig er på fri fod, undersøger politiet om der muligvis er en sammenhæng mellem røveriet i henholdsvis Sindal og i Brønderslev.

Vi udelukker ingenting

Tirsdag formiddag klokken 10:30 blev der begået røveri i Sparekassen Vendsyssels filial på Nørre Torv i Sindal. Tirsdag aften kom nyheden om et nyt røveri 34 kilometer derfra. Denne gang var det i Fakta på Mejlstedsgade i Brønderslev, hvor forbrydelsen blev begået klokken 20:48.

Når røverierne begge er sket i Vendsyssel, er det naturligt for politiet at se på en mulig sammenhæng. 

Røveren i Sparekassen Vendsyssel i Sindal

 

Røveren i Fakta i Brønderslev.

- Vi udelukker ingenting. Vi efterforsker, om der kan være en sammenhæng, siger Per Jørgensen, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Ved begge røverier blev der truet med en kniv, og der er visse ligheder i signalementet. I Sindal var gerningsmanden ifølge signalementet mellem 18 og 30 år, og i Brønderslev blev han beskrevet som mellem 20-25 år. Men om det skulle være den samme mand, der har begået de to røverier, er endnu usikkert.

Nordjyllands Politi vil i forbindelse med røveriet gerne høre fra vidner, der har observeret noget før, under eller efter røverierne, der kan være nyttigt i forbindelse med den videre efterforskning. Politiet kan kontaktes på telefon 114.