Politiet var massivt til stede i Aalborg Øst søndag aften og nat efter skudepisoden. Foto: Per Frank Paulsen

Foto: Per Frank Paulsen

Politiet var massivt til stede i Aalborg Øst søndag aften og nat efter skudepisoden. Foto: Per Frank Paulsen

1 af 3

Skudepisode i Aalborg Øst: Tre mænd er anholdt

Tre mænd er anholdt efter et skyderi på Saltumvej i Aalborg Øst søndag aften, hvor en person blev skudt, mens en anden blev kørt ned. Politiet er stadig massivt til stede i Aalborg Øst mandag formiddag.

Det var en voldsom episode, der udspillede sig ved Kiwi på Saltumvej i Aalborg Øst søndag aften. Her kunne de handlende høre skud og opleve et massivt politiopbud ved 21-tiden.

En række personer og køretøjer var til stede på parkeringspladsen, og efter konfrontationen kørte flere biler fra stedet.

Efter episoden henvendte en person sig til Aalborg Universitetshospitals Traumecenter, fordi han var ramt af skud i det ene ben. Manden er nu anholdt.

En anden person blev påkørt af en bil. Også han var på Traumecenteret, hvor han blev behandlet for overfladiske skrammer. Han blev ligeledes anholdt og taget med på politistationen i Aalborg.

I alt er tre mænd på henholdsvis 23, 23 og 27 år omkring midnat blevet anholdt i forbindelse med episoden. 

Foran Kiwi holdt en bil med et skudhul i bagdøren. Foto: Per Frank Paulsen

Nordjyllands Politi kan af hensyn til efterforskningen ikke komme nærmere ind på, hvem de tre mænd er, og hvad deres involvering i sagen er på nuværende tidspunkt.

Det eneste, de kan fortælle mandag formiddag, er, at der er sket en konfrontation, som mundede ud i skudepisoden, og at det er et anliggende i et kriminelt miljø.

Vicepolitiinspektør Anders Uhrskov vil heller ikke be- eller afkræfte, om hændelsen har noget at gøre med en episode lørdag aften, hvor der var slåskamp i området.

Mændene skal afhøres i løbet af formiddagen, men det er endnu for tidligt at sige, om der er grundlovsforhør i sagen i løbet af mandagen.

Nordjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der straks skal henvende sig på telefon 114.

00:34

Hør hvordan vidne Diana Hansen oplevede episoden.

Luk video