Foto: Torben Lykke Larsen

TV2/Nord er kommet ud af lømmelalderen

TV2/Nord fejrer fødselsdag, og du er inviteret.

I morgen åbner Musikkens Hus i Aalborg. Det er en festdag, ikke bare for musikken og for Aalborg – men for hele Nordjylland. Huset er smukt, markant, anderledes og ambitiøst. Det er et udråbstegn i form af en bygning og et projekt.Herfra ønskes alle involverede og alle fremtidige brugere af huset et stort til lykke. I morgen er en historisk dag.

Det samme gælder på tirsdag. Her fejrer DIN regionale tv-station sin 25-års fødselsdag. Det er helt bevidst, at vi kalder det fødselsdag – og ikke jubilæum. For nok er vi måske kommet ud af lømmelalderen. Og med TV2/Nord Salto har vi fået vores første barn. Men vi er stadig alt for unge til at få guldur og gratiale. Vi er kun lige nøjagtig på vej ind i det, vi selv forventer bliver vores bedste alder. Og vi håber, den bliver lang.

Vi fejrer vores fødselsdag på mange måder. Vi har været så ubeskedne at vi har lavet nogle programmer om os selv. Vi har været i arkiverne og fundet nogle af de bedste, skæveste, sjoveste og vigtigste indslag. Vi holder specielle rundvisninger på stationen. Og det hele kulminerer på selve fødselsdagen – 1. april. Her sender vi vores to timer lange gallashow fra det selv samme Musikkens Hus, som Dronning Margrethe åbner i morgen, lørdag.

Vores fødselsdagsshow er vores gave til Nordjylland. På scenen står en række af landets bedste kunstnere – de fleste med nordjyske rødder. Det hele starte klokken 19.30, og nåede du ikke at købe en billet, så har du i stedet chancen for at opleve det hele på tv. Vi sender live fra de første betræder den røde løber til den sidste lampe er slukket.

Til hver eneste af de mange tusinde nordjyder, som hver dag gør brug af TV2/Nord i tv og på nettet: Tak fordi I bruger jeres tid sammen med os.