Foto: Rene Schutze / Ritzau Scanpix

En halv million gæster lagde vejen forbi Tall Ships Races

509.000 gæster lagde vejen forbi The Tall Ships Races i Aalborg.

De store sejlskibe, der deltager til dette års Tall Ships Races, er nu langt væk fra Aalborg og på vej til Fredrikstad i Norge, hvor de skal sejle kapsejlads. 

Nu har Aalborg Kommune, der stod for at arrangere The Tall Ships Races i Aalborg, så opgjort antallet af gæster, og det endelige tal er noget lavere end det oprindelige mål om 750.000 besøgende. I alt lagde 509.000 gæster deres vej forbi The Tall Ships Races i Aalborg.

- 509.000 er stadig rigtig mange mennesker, og hvis man besøgte Aalborg Havnefront fredag eftermiddag og aften, var man ikke i tvivl om, at man var midt i en meget stor begivenhed, fortæller eventchef Søren Thorst og fortsætter. 

Læs også The Tall Ships Races vender tilbage i 2022

- Det var svært at komme frem og tilbage. Man måtte væbne sig med tålmodighed, når man tog turen ned langs havnefronten. Publikum har opført sig rigtig flot og taget hensyn til hinanden. Det er svært ikke at være tilfreds med, hvordan det hele er forløbet.

Fredag var den travleste dag - sandsynligvis på grund af solskinsvejret - her var der 235.000 besøgende til kapsejladsen. 

Aalborg Kommune har allerede annonceret, at byen bliver værtshavn for The Tall Ships Races igen i 2022.