21-årige medarbejder bortviste kunder: På vej hjem fik han tæsk

Tre mænd på henholdsvis 19, 23 og 24 år samt en kvinde på 21 år blev tirsdag dømt for vold i forening ved Retten i Holstebro, efter de overfaldt en 21-årig McDonald's-medarbejder sidste år.

De fik hver især tre måneders ubetinget fængsel, mens de også blev udvist med indrejseforbud i seks år. Den sidste og femte tiltalte - en 28-årig kvinde - blev løsladt.

Det oplyser anklager ved Midt- og Vestjyllands Politi Nicki Akiros til TV2 Nord. 

- Retten mente ikke, at hun ved sin blotte tilstedeværelse havde medvirket til den vold, de øvrige havde begået, siger anklageren.

De fem tiltalte mødte ikke op i retten, og derfor fik de en såkaldt udeblivelsesdom. 

Bortvist fra restauranten 

Episoden begyndte 16. juli 2023 omkring klokken 03.15, da de seks personer, hvor størstedelen var fra Hanstholm, mødte de to McDonald's-ansatte på restauranten nær havnen i Thisted.

Ifølge TV MIDTVEST's tidligere oplysninger fra Midt- og Vestjyllands Politi opstod en kontrovers, da én af McDonald's-medarbejderne bortviste gruppen, da de angiveligt kastede med mad.

Senere på natten mundede den bortvisning tilsyneladende ud i et groft overfald ikke langt derfra.

Overfaldet skete på vejen Havnen i Thisted ikke langt fra McDonald's. 

Her væltet en af de nu dømte den dengang 21-årig mand omkuld for derefter at sparke ham på kroppen og i hovedet, mens han lå "værgeløst på jorden".

En kvindelig ansat hos McDonald's var også til stede og blev slået i ansigtet - formentlig med en lussing. 

Da sagen var for retten i Holstebro mandag, var sagen mod en af de i alt seks personer, en 21-årig kvinde, udskilt og behandles senere.  Seneste nyt

fra Nordjylland