Seneste nyt:

24-årig tiltalt for dobbelt voldtægt mod kvinde

En mand har ifølge politiets oplysninger voldtaget en kvinde to gange på bagsædet af en bil.

En 24-årig mand fra Thy vil blive tiltalt for dobbelt voldtægt, når han efter planen onsdag skal møde i retten i Aalborg.

Ifølge anklageskriftet skal manden med få dages mellemrum sidste år have voldtaget en kvinde to gange i en bil.

Det første overgreb fandt ifølge politiets oplysninger sted 19. maj mellem klokken 19 og klokken 22 på et sted i nærheden af Halsvej ved Vodskov. Manden og kvinden var sammen i en bil, da situationen udviklede sig, og manden pressede kvinden ned på bagsædet med hele sin vægt, hvorefter han gennemførte et samleje, selvom kvinden sagde fra, forsøgte at skubbe ham væk og flere gange bad ham stoppe.

Gentog overgreb

Allerede et par dage senere var den ifølge anklageskriftet gal igen på stort set samme måde og på samme sted. Her skubbede manden kvinden ind på bagsædet af bilen, hvorefter han forgreb sig på hende trods kraftig modvilje og modstand.

Det fremgår ikke af sagens oplysninger før retssagens start, hvilken relation den 24-årige mand har til kvinden, eller hvorfor de mødtes igen få dage efter første overgreb. Det kan sagens anklager heller ikke oplyse, før retssagen begynder.

Når retssagen indledes onsdag ventes det som noget af det første at komme frem i retten, hvordan den 24-årige mand selv forholder sig til de alvorlige anklager.