Anne Fink bliver ny ældre- og sundhedschef

Hun kommer fra et job som souschef i samme område, og er derfor meget kompetent til at træde ind i chefgruppen ved Thisted Kommune.

Den 43-årige Anne Fink er netop udpeget til jobbet som ældre- og sundhedschef hos Thisted Kommune.

Anne Fink blev valgt ud af et ansøgerfelt på 23 ansøgere. Anne har tidligere været souschef i Ældre- og Sundhedsafdelingen og er bekendt med hele området og den nuværende status. Hun blev valgt, fordi hun er en skarp kvinde med massiv indsigt, erfaring i området, og erfaring fra Thisted Kommune i det hele taget. Anne er vant til at lede processer på området og tænke i udvikling af både ældre og sundhedsområdet.

Derudover har hun erfaring fra det tværkommunale samarbejde i regi af arbejdsgrupper, som har været nedsat af sundhedsdirektører på tværs af kommunerne, og har endvidere erfaring i samarbejdet med sygehuset

- Det glæder mig rigtigt meget, og jeg er spændt på at komme i gang med arbejdet. Ældre og sundhed er jo emner, som har optaget mig i mange år og jeg er glad for, at mine kompetencer og erfaringer fra især samarbejdet på tværs af kommuner, og samarbejde med regionen, fortsat kan komme hele området, og Thisted Kommune, til gode, siger Anne Fink.

Anne Fink er 43 år, uddannet cand. scient. pol. fra Århus Universitet og har arbejdet i Thisted Kommune i 16 år. Hun bor i Thisted med sin familie