Bil rullede rundt på taget på Kystvejen ved Klitmøller

En 41-årig mand er sigtet for spritkørsel efter er solouheld på Kystvejen mellem Klitmøller og Vorupøre søndag aften.

Som vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi udtrykker det:

- Kun Vorherre og føreren af bilen selv ved, hvordan dét uheld skete. For der er ikke lige umiddelbart nogen anledning til at køre i grøften på den del af Kystvejen, siger vagtchef Simon Skelkjær.

Kort efter klokken 18 søndag aften endte en personbil med to mænd på henholdsvis 31 og 41 år i den grad i grøften. Solouheldet skete på Kystvejen midt mellem Klitmøller og Vorupøre på en strækning med ellers god oversigt over vejen. Faktisk var der så meget kraft på ulykken, at bilen endte 10 meter ude i lyngen væk fra vejen og 60 meter fra det sted, hvor den først ramte grøften.

Undervejs rullede den også rundt på taget.

- Bilen var så altså færdig, men da vi nåede frem til stedet, forsøgte den 31-årige, som var passager i bilen, at stikke af fra os. Men vi fik ham løbet op. Og føreren, den 41-årige mand, har vi sigtet for spirituskørsel, siger vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Begge mænd blev efter uheldet sendt med ambulance til Aalborg Universitetshospital for at blive tjekket. Det var bedst efter det voldsomme uheld, vurderede man.

- Men ingen af dem kom alvorligt til skade ved uheldet, siger Simon Skelkjær.