Ingen mennesker kom noget til, da der tirsdag aften udbrød brand i en to-etagers ejendom i centrum af Thisted. Foto: Kristoffer Juel Poulsen, Scanpix (Arkivfoto)

Brand i etageejendom

Beboere evakueret i etageejendom i Thisteds gågade.

Beboerne i en toetagers ejendom i Thisteds gågade blev tirsdag aften evakueret, efter der var udbrudt brand i et køkken i en af ejendommens lejligheder. Branden opstod kort før klokken 19 i bygningen i Storegade i Thisted, og brandvæsnet fik hurtigt ilden under kontrol.

Det lykkedes også at få beboerne i de omkringliggende lejligheder bragt i sikkerhed, oplyser indsatsleder Lars Enevoldsen fra Nordjyllands Beredskab.

Brandfolkene måtte dog bryde låsene på enkelte lejligheder op for at få vished for, at ejendommen var rømmet for mennesker.

- Ingen er kommet til skade, og vi har ilden under kontrol. Nu forestår efterslukningen, samtidig med at vi er i gang med at fjerne etageadskillelsen på 2. sal, siger Lars Enevoldsen.

Det er et arbejde, der skal sikre, at ilden ikke har fat andre steder i bygningen, konstaterer indsatslederen fra brandsstedet.