LIGE NU:

Farligt vejr: Kvinde og barn blæst af mole og ud i havet

DMI har opjusteret vejrvarslet - der er nu tale om farligt vejr. Det har en kvinde og et barn mærket på egen krop i Vorupør.

SEND BILLEDER

DMI har varslet om voldsomt vejr, men nu har vejrtjenesten opjusteret varslet til at være "farligt vejr". 

Og det fik en kvinde og et barn at mærke, da de i dag havde vovet sig ud på havnen i Vorupør. De var gået ud på molen og var derfra røget i vandet, da en større bølge ramte molen og skyllede dem i havet. Det skriver TV MidtVest

Efterfølgende har Midt- og Vestjyllandspoliti skrevet på Twitter: 

I løbet af dagen i dag er der vindstød af storm- eller orkanstyrke, og værst ser det ud langs vestkysten, hvor de to person er røget i vandet. Redningshelikopter, redningsbåd og ambulande samt politi har været på steddet, men det var dog lokale, der fik reddet de to personer i land. De er nu kørt til tjek på hospitalet.

Ført engang i aften forventer DMI at blæsten vil aftage. De forventer desuden, at der også vil være blæsende både mandag og tirsdag. Og de mange dages vind kan flere steder give forhøjet vandstand. 

Også Østjyllands Politi er gået til tasterne og har skrevet på Twitter. Her opfordrer de til, at man sikrer løse genstande som trampoliner.