Foto: TV Midtvest

Flugtbil fra dramatisk indbrud fundet

Midt- og Vestjyllands Politi har mandag fundet den bil, der søndag aften blev brugt ved et indbrud i Thyhallen i Thisted.

Den grå Mercedes som indbrudstyve natten til mandag brugte til at slippe væk fra Thyhallen er mandag blevet fundet. Det skriver TV Midtvest.

De tre til fem indbrudstyve skaffede sig klokken 01.25 afgang til Thyhallen for at få adgang til et pengeskab. Det slæbte tyvene ud i den ventende Mercedes og en dramatisk biljagt hvor politiet var i hælene på tyvene, tog sin begyndelse.

Biljagten sluttede da flugtbilen påkørte en patruljevogn og en betjent derefter trak sin tjenestepistol og skød mod den grå Mercedes' baghjul.

Bilen blev meldt stjålet mellem 3. og 4. juni og den blev mandag fundet i Odense.

-  Vi har konstateret, at bilen er meldt stjålet. Det er stadigvæk ukendt, hvem gerningsmændene er, så nu skal vi have undersøgt bilen for tekniske beviser, siger Jørgen Jensen, politikommissær hos lokalpolitiet i Thisted til TV Midtvest.

Det er ikke første gang, at Thyhallen er udsat for et indbrud. Tilbage i april forsøgte tre ukendte gerningsmænd uden held at stjæle det hvide pengeskab. 

- Vi ved endnu ikke, om der er en sammenhæng mellem de to indbrud. Det skal efterforskningen vise, siger politikommissær Jørgen Jensen.