LIGE NU:

Friturebrand i Thyhallen: Ansatte redder håndboldstævne med hurtig indsats

Få timer inden starten på håndboldstævnet ThyCup udbrød der brand i en frituregryde i Thyhallen. En hurtig indsats fra personalet betød, at branden ikke spredte sig.

Køkkenpersonalet i Thyhallen fik sig noget af en forskrækkelse under forberedelserne til Thy Cup her til middag. Pludselig udbrød der brand i en frituregryde, hvilket udviklede en del røg i køkkenet. 

- Personalet reagerer hurtigt og starter selv med slukningsarbejdet. Hvis de ikke havde gjort det, så tør jeg ikke sige, hvad der kunne være sket, siger Rasmus Evaldsen, der er indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab. 

Ilden kom hurtigt under kontrol, men beredskabet var nervøse for, at ilden kunne have spredt sig til taget. Derfor tog de noget af taget af for at se, om det var gået i tagkonstruktionen. Det var ikke tilfældet, men køkkenet er blevet beskadiget af røg og varme.  

Der var ikke andre end køkkenpersonalet til stede under branden, og ingen er kommet til skade. I eftermiddag begynder det internationale håndboldstævne ThyCup for børn og unge, og det kan fortsætte - næsten - som normalt:

- Stævnet kan fortsætte som planlagt, men børnene får ikke pomfritter eller andet, der skal laves i køkkenet i år. Køkkenet er så beskadiget, så der ikke kan laves mad, siger Rasmus Evaldsen. 

Branden er under kontrol igen, og beredskabet er ikke længere til stede.