LIGE NU:

Martin bliver meldt til politiet flere gange om ugen

Borgere i Thisted ringer til politiet og anmelder, når Martin Poulsen går rundt med et våben i gaderne. Og det er godt nok, siger manden selv - som dog forsikrer, at alle tilladelser er i orden, og han er ansat til at skyde duer.

Martin Poulsen plejer at gå rundt og skyde duer en times tid hver morgen i Thisted, og han plejer at være færdig ved 7.30-tiden. Og for en god ordens skyld plejer han også at orientere politiet.

Alligevel bliver han flere gange om ugen netop meldt til politiet. 

– Politiet ringer og spørge om det er mig, der går en tur med salonriflen, fortæller Martin Poulsen til Limfjordupdate.dk.

Martin Poulsen understreger, at alle tilladelser selvfølgelig er på plads.

For han er nemlig hyret af Thisted Kommune som reguleringsjæger.

Det betyder, at han blandt andet skyder duer omkring sygehuset og Munkevej i Thisted, hvor fuglenes efterladenskaber udgør et stort problem.

Men til trods for at Martin Poulsen bærer en skriggul vest med en tekst, der tydeligt fortæller, at han er reguleringsjæger, ja så bliver han altså flere gange om ugen anmeldt til politiet.

- Det er et eller andet sted godt nok, fordi render der en mand rundt med et våben, så er det jo godt nok, at folk er vågne, men idet jeg render rundt med gul vest, hvor der står reguleringsjæger på, så tænker jeg, at folk nok kan tænke sig til, at der er styr på tingene, siger Martin Poulsen til Limfjordupdate.

 

Sådan ser der ud ét af de steder hvor duerne hærger i Thisted. Privatfoto
Sådan ser der ud ét af de steder hvor duerne hærger i Thisted. Privatfoto