LIGE NU:

Ny kærlighedsserie optages i Klitmøller

Den rå natur i Klitmøller danner rammerne om en ny kærlighedsserie.

Parforhold og sexliv er i fokus i en helt ny serie, som optages i Klitmøller i oktober. Aske Bang og Allan Hyde har skrevet og instrueret serien, og de spiller selv hovedrollerne i serien, som kommer på Xee i 2020.

Serien zoomer ind på de sjove, spændende og rørende elementer, når man er ung i et parforhold.

- Der findes en masse fedt indhold om det at være ung og single, men vi synes, at der mangler noget om det at være ung i et parforhold og de op- og nedture, der følger med, når man begiver sig ud på kærlighedens rejse, siger Aske Bang.

Klitmøller, der populært bliver kaldt Cold Hawaii, skal med sin barske natur være med til at underbygge historien.

- Lige så fin og smuk som naturen er, lige så barsk og uforudsigelig kan den være. Sådan er det også med kærligheden, siger Allan Hyde.

Aske Bang og Allan Hyde optager deres nye tv-serie i Klitmøller i løbet af oktober
Aske Bang og Allan Hyde optager deres nye tv-serie i Klitmøller i løbet af oktober
Foto: Martin Bjørn Christiansen

Kærlighedsserien handler om et par, som forsøger at blive gravide, og derfor tilrettelægger sexlivet ud fra en app, der holder styr på ægløsning. Det er måske lidt uromantisk, men passer parret fint – lige indtil et vennepar kommer på besøg og forstyrrer idyllen med deres passionerede og højlydte sexliv.

Da det viser sig, at kvinden i det ene par har været kærester med manden i det andet par, får de en idé, som får store konsekvenser.

- Konflikterne i historien bliver ofte sat så meget på spidsen, at det bliver skide sjovt, siger Aske Bang.

Serien foregår over otte afsnit, og er Aske Bang og Allan Hydes første fælles projekt, efter de begge er blevet færdiguddannet på henholdsvis Den Danske Filmskole og Super16.