Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

1 af 2

Politiet efterlyser tricktyve i Thisted

En 73-årig kvinde er blevet franarret 15.000 kroner - nu efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi to kvinder for tricktyveri.

Gemt bag hue, pelshætte og solbriller er to kvinder blevet fanget på et overvågningskamera ved Nordea i Toldbodgade i Thisted, godt i gang med at tømme en bankkonto, der ikke lige er deres. Nu er de efterlyst af Midt- og Vestjyllands Politi for at stjålet i alt 15.000 kroner fra en 73-årig kvinde.

Tyveriet fandt sted fredag den 25. november. Den 73-årige kvinde, hvis konto nu er tom, havde handlet i Rema1000 på Rosenkrantzgade i Thisted og betalt med sit dankort. Her havde de to kvinder på overvågningsbillederne formentlig afluret pinkoden, mens den 73-årige tastede den ind.

Kort efter blev kvindens pung stjålet fra hendes taske, uden hun opdagede det - og i pungen lå det dankort, hun lige havde betalt med i supermarkedet.

15 minutter senere blev det kort brugt til at hæve 15.000 kroner i hæveautomaten i den nærliggende Nordea på Toldbodgade. Noget, der blev fanget af bankens overvågningskameraer.

Kender man kvinderne, eller har man andre oplysninger i sagen, kan man kontakte Midt- Og Vestjyllands Politi på telefon 114.