Politiet opklarer rambuktyveri mod tøjforretning

Et rambuktyveri hos Mr. i Nykøbing er blevet opklaret. I alt er seks personer sigtet i sagen.

Rambuktyveri på gågaden i Nykøbing er opklaret. To personer, en mand på 26 år og en kvinde på 23 år er anholdt og sigtet for tyveri. Det skriver TV MIDTVEST.

- Jeg kan med stolthed sige, at vi har opklaret den her sag. Med de beviser og de forklaringer vi har fået, føler vi, at sagen er opklaret, siger Christian Toftemark, politikommissær fra Lokalpolitiet i Thisted.

Tyveriet skete 29. juli i år, hvor parret kørte ind i butikken Mr med en stjålet rød Toyota Carina. Bilen blev kort efter tyveriet fundet brændt i Flade på Nordmors.

 

Ud over de to, anholdte politiet i går fire andre personer for hæleri, fordi de har været aftagere af det stjålne tøj. Politiet fandt enkelte genstande hos de fire som er med til at bevise, at de har fat i de rigtige folk. Rambuktyveriet skete den 29. juli.

- Vi er meget godt tilfredse med at få den her sag opklaret. Det har været en af vores større sager hen over sommeren, og det er en sag, vi har brugt en del ressourcer på, forklarer Christian Toftemark, der er politikommissær ved Thisted Lokalpoliti.

Den 26-årige mand blev anholdt den 11. august, mens kvinden blev anholdt i tirsdags. De to slap afsted med tøj for 25.000 kr.