00:43

Borgmester Ulla Vestergaard tager første spadestik til en udvidelse af Thisted Bryghus. Bryghuset er med til at fortælle historien om Thy, og det er de qua den måde, de arbejder på. Det fællesskab og det sammenhold de har.  Og i forhold til den måde man sammenkæder produkter fra for eksempel Nationalpark Thy og bag på etikken fortæller historien.  Jeg synes, det er en god historie, det er en fantastisk historie, siger Ulla Vestergaard (Socialdemokratiet).

Se video: Bryghuset er en fantastisk historie, mener borgmester

Der var masser af rosende ord med på vejen fra borgmester Ulla Vestergaard, da hun torsdag tog første spadestik til en omfattende udvidelse af det lokale bryghus.

- Der er noget unikt med bryghuset her i Thisted, så det er suverænt, at de nu vælger at investere, sådan at bryghuset er fremtidssikret, lyder det fra borgmesteren.

I dag tog bryghuset første spadestik til helt nye bygninger. Udvidelsen koster 30 millioner kroner og skal sikre, at bryggeriet kan følge med udviklingen. Samtidig med udvidelser udskifter bryggeriet det 60 år gamle øl-anlæg med et helt nyt. Thisted Bryghus regner med at være færdig med moderniseringen den 1. december i år.

- Bryghuset er med til at fortælle historien  om Thy og det er de qua den måde, de arbejder på. Det fællesskab og det sammenhold de har.  Og i forhold til den måde man sammenkæder produkter fra for eksempel Nationalpark Thy og bag på etikken fortæller historien. Jeg synes, det er en god historie, det er en fantastisk historie, siger Ulla Vestergaard (Socialdemokratiet).