LIGE NU:

Thisted FC pryglede Superliga-nedrykker

Thisted FC hentede søndag eftermiddag sæsonens første sejr i Nordic Bet Ligaen med 4-0 på hjemmebane over Lyngby.

Et vaskeægte hattrick og en sejr på solide 4-0. Sådan lød opskriften på en rigtig god fodboldeftermiddag for Thisted FC, der mødte Lyngby på hjemmebane i 1. division.

Det var klubbens første sejr i denne sæson, og dagens helt store helt i skysovs blev uden tvivl den finske angriber Sakari Tukiainen.

Han bragte Thisted FC i front allerede efter otte minutters spil med et solidt hovedstød. Og 18 minutter senere var han på pletten igen og fordoblede Thisted FC's score i kampen.

Lyngby svarede igen ved at sætte sig tungere på spillet, og det førte også til en stor chance til gæsternes Rezan Corlu efter 33 minutter. Det blev dog ved chancen, så stillingen holdt indtil pausen. En ny chance for at reducere meldte sig dog for Michael Lumb i starten af anden halvleg. Heldigvis fik Thisted-målmanden vippet bolden over rammen.

Trods et godt pres fra Lyngby resten af kampen var Thisted FC altså ikke færdige med at drille. Efter 64 minutter var Sakari Tukiainen skarp på et kontraangreb og gjorde det til 3-0.

Det sidste mål stod Mathias Fjeldal Olsen for i 84. minut. 4-0 lød slutresultatet i Thisted FC's første sejr i denne sæson.

20_percent

play Ny aftale om genåbning på plads

Værket

play Naboer protesterer mod kæmpevindmøller og gigantisk solcellepark

japanske kirsebærtræer bislev natur blomster blomstrer forår

play Nu blomstrer kirsebærtræerne i Bislev: Træerne er Peters hjertebarn

Smart parat svar

Se finalenquizzen: Landets klogeste 6. klasse kåres

20_percent

play Ny aftale om genåbning på plads

Værket

play Naboer protesterer mod kæmpevindmøller og gigantisk solcellepark

Til forsiden

Til forsiden