Thisted FC taber 3-1 til Fredericia

Thisteds fodboldhold smed kampen mod Fredericia 3-1 efter et rødt kort til Mads Lauridsen.

Thisted FC taber deres tredje runde i NordicBet Ligaen mod Fredericia FC 3-1 efter at have været godt med i første halvlegs start. Det skriver limfjordsupdate.dk

Thisted startede ud med at have overtaget i kampen, men efter en udvisning til forsvarsspiller Mads Lauridsen, gik Fredericia FC til angreb. Andreas Oggesen bragte Fredericia foran i det 0-1 i det 37. minut.

På trods af at være en mand i undertal fulgte Thisted dog godt med og fik udlignet til 1-1.

Kort tid efter kom der dog godt gang i Fredericia, da først Frans Dhia Putros scorede på straffe, hvorefter Mikkel Knudsen lukkede kampen 1-3.

Fredericia ligger dog stadig fint i 1. division på en syvende plads med fire point.

Næste kamp for Thisted FC er på udebane mod Esbjerg den 20. august klokken 14.00.