LIGE NU:

Tiden løber: Thisted FC risikerer at måtte sende amerikaner hjem

Den amerikanske fodboldspiller Chase Andrew Boone risikerer at miste sin opholdstilladelse, fordi han er arbejdsløs.

Thisted FC er i forvejen ramt af flere længerevarende skader og risikerer nu at miste endnu en spiller. Det skriver LimfjordUpdate.dk.

Den 23-årige amerikanske fodboldspiller Chase Andrew Boone har ikke noget job og risikerer nu at blive smidt ud af Danmark, fordi hans opholdstilladelse er ved at udløbe. Thisted FC har derfor i noget tid forsøgt at finde et arbejde til den 23-årige amerikaner, men det er endnu ikke lykkes.

- Vi vil meget gerne beholde Chase i vores spillertrup, fordi vi allerede efter fem spillerunder har tre spillere ude med længerevarende skader på op til mindst seks måneder, skriver administrerende direktør Karl Kristian Guldhammer i et brev til klubbens sponsorer, erhvervsnetværk og aktionærer, fortæller LimfjordUpdate.dk.

Alt arbejde har interesse

Karl Kristian Guldhammer beskriver Chase Andrew Boone som en typisk amerikaner, der er flink, rar, omgængelig, social og hårdt arbejdende med stor energi.

- Han har kørekort til personbil. Han taler engelsk og spansk samt nemme danske ord, fortæller Karl kristian Guldhammer til LimfjordUpdate.dk og fortsætter:

- Vi søger et job til Chase på 20-25 timer per uge og gerne i en virksomhed med salg og marketing til engelsk- og/eller spansktalende lande. Vi håber, der er en lokal virksomhed, der vil hjælpe med job, og alt arbejde har interesse.

Chase Andrew Boone har en bachelor i Business Administration med salg og marketing fra University of Redlands i Californien USA. Ved siden af studiet har han arbejdet i det amerikanske firma IHeart Media i tre år. 

Han har siden taget en master i Business Administration ved Leeds Beckett University i Leeds i England.