Foto: Thisted FC / Pressefoto

Tidligere Aab spiller tager til Thisted

Thisted FC skriver kontrakt med tidligere Aab spiller.

Thisted FC har indgået kontrakt med den centrale midtbanespiller Asger Bust Sørensen, 20 år. Kontrakten er på et år og løber indtil 30. juni 2017. Asger Bust Sørensen har fået sin fodboldopdragelse i Sjørring Boldklub og Aab, hvor Asger Bust har været gennem superligaklubbens eliteungdomskoncept. Det seneste år har Asger været en del af klubbens superligatrup og Asger Bust er således en markant forstærkning til vores klub, udtaler Direktør Karl Kristian Guldhammer.

- Jeg er selvfølgelig glad for kontrakten med Thisted FC. Jeg har søgt efter en klub, hvor jeg forhåbentlig kan komme til at spille kamp hver weekend. Det er det, jeg håber, jeg kommer til at gøre for Thisted FC. Så håber jeg selvfølgelig også vi spiller os i TOP4 i grundspillet i 2. divisions pulje 3, så vi kan komme med i oprykningsspillet til 1. division næste forår. Det er det jeg går benhårdt efter, sammen med resten af spillertruppen, i Thisted FC, siger Asger Bust i en pressemeddelelse.

- En lokal Sjørring-dreng der har været i AaB og gjort det fantastisk godt, udtaler cheftræner Bo Zinck. Han er en dygtig midtbanespiller, der er teknisk stærk, og han bliver forhåbentlig en stor gevinst for holdet og Thisted FC. Han besidder alt det, vi gerne vil have af vores spillere på midtbanen. Asger Bust er en dejlig og talentfuld ung spiller som samtidig er dejlig, at arbejde sammen med, siger cheftræner Bo Zinck.