Seneste nyt

fra Nordjylland

Tre hjørnespark førte bundprop til overraskende sejr

 Tre hjørnespark førte bundprop til overraskende sejr

FC Thy-Thisted Q var lørdag eftermiddag taget til Århus for at gæste AGF i Gjensidige Kvindeligaen. 

Og det blev en succes for bundholdet, der vandt opgøret med 3-1. 

Fodboldkvinderne fra det nordjyske fik en glimrende start på opgøret. Allerede efter fem minutter kunne Emilie Fink bringe gæsterne i front. 

Scoringen kom efter et hjørnespark, der gav uro i hjemmeholdets forsvar, og så kunne Emilie Fink altså sparke føringen ind fra kort afstand.

I det 39. minut fik AGF dog fodboldspillets største chance, da FC Thy-spilleren Jensa Tórolvsdóttir begik straffespark. Det scorede Sarah Dyrehauge sikkert på.

FC Thy-Thisted Q kom sig dog hurtigt over skuffelsen og kunne kort før pausen igen bringe sig i front ved Vibeke Andersen, der noget mærkværdigt scorede direkte på hjørnespark. 

De sidste 45 minutter blev knap så målrige som de første af slagsen.

Men en enkelt gang blafrede netmaskerne dog, og det var til endnu en scoringe til gæsterne. Og målet mindede om de to første scoringer fra FC Thy. 

Det var nemlig efter endnu et hjørnespark, hvor bolden denne gang landede for fødderne af Camilla Nielsen, der nærmest stod på stregen, da hun sendte bolden i mål. 

Med 3-1-sejren er FC Thy-Thisted Q på seks point i rækken efter 11 kampe. Det har kun AaB gjort værre med fire point - det er dog efter kun 10 kampe.