LIGE NU:

Voldsom brand: Store ødelæggelser ved brand i CSK Stålindustri i Thorsted ved Thisted

50 brandfolk fra syv brandstationer og Beredskabsstyrelsen har i nat kæmpet mod en voldsom brand i tre haller på stålvirksomhed.

En voldsom brand har i nat forrettet store skader hos stålvirksomheden CSK Stålindustri A/S i Thorsted nordvest for Thisted. En lagerhal er udbrændt og der er skader på to andre haller, oplyser chefvagt ved Nordjyllands Beredskab Diana Sørensen.

Der bliver indtelefoneret alarm til 112 klokken 01:09, og da brandfolk fra Thisted er på stedet 01.12, er en stor hal allerede overtændt, og der lyder eksplosioner fra gasflasker inde i hallen. På det tidspunkt har indsatslederen allerede bedt om hjælp fra flere brandstationer, fortæller Dianna Sørensen, og der i alt syv brandstationer har været involveret med 16 biler og 50 mand ud over Beredskabsstyrelsen i bekæmpelsen af branden.

Brandfolkene koncentrerede sig i første omgang om den udvendige slukning, dels på grund af fare for en nærliggende skorsten skulle kollapse og på grund af fare for yderligere eksplosioner i den store hal.

Branden er under kontrol

Her til morgen efter fem timer er branden under kontrol, og en del af brandfolkene har forladt stedet. De tilbageværende er fortsat i gang med indvendig slukning og efterslukning.

Ingen personer er komme til skade ved ved den voldsomme brand.

Der er i alt omkring 1000 kvadratmeter under tag i sammenhæng ved de tre haller. Den store hal er totalskadet, og de to øvrige haller er beskadigede af branden, fortæller vagtchef Diana Sørensen.

Se artikel om branden fra TV MIDTVEST

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden