Missing People: Hundene har fået færten af noget

Østjyllands Politi, Lokalpolitiet i Randers, efterlyser den 19 årige mand, Thomas Mikkelsen Stralner, der er forsvundet natten mellem den 15. og 16. januar. Foto: Østjyllands Politi

Missing Peoples hunde har tilsyneladende fået færten af den 19-årige Thomas Stralner på havnen i Randers.

Organisationen Missing People har sideløbende med Østjyllands Politi arbejdet med at finde den 19-årige Thomas Stralner, der natten til lørdag den 16. januar forsvandt i Randers. 

Men nu er Missing People i gang med at undersøge bygningerne på Randers Havn. En af organisationens hunde har tilsyneladende fået færten af den 19-årige på havnen. 

- Vi har fået adgang til alle bygninger, og i nat har vi brugt vores eftersøgningshunde. Hundene har fået færten af noget, og vi er ved at lave dobbelttjek i disse timer, hvor det er blevet lyst. Vi skal finde ud af, om der er noget i færten, og hvor den kommer fra, fortæller René Nielsen, der er organisationsansvarlig ved Missing People til tv2oj.dk. 

Thomas Mikkelsen Stralner er fra Aalestrup, og han forsvandt natten til lørdag efter en tur i byen i Randers. Han blev sidst set på Café Smagløs i Storegade ved 3-tiden, og videoovervågning indikerer, at han kort efter kan have bevæget sig ind på havneområdet. 

Siden da har politiet og Missing People arbejdet hårdt på at finde ham. Onsdag kom det frem, at videoovervågning havde spottet en mand med et signalement svarende til den 19-årige.  Men nu har hundene fået færten af noget. 

- Vi er ret sikre på, at vi er ved at være på sporet, og det baserer jeg udelukkende på hundenes fært. Der er flere hunde, der har fået fært derinde, og vi er ved at få flere hunde til havnen i Randers, så vi også kan lave dobbelttjek senere i dag. Vi bruger certificerede søge- og redningshunde, der er trænede til at finde levende og døde personer, og vi fremlægger vores spor til politiet, som efterfølgende må kigge på, om de vil gøre noget ved sporene eller om det er os fra Missing People, der skal arbejde videre med det, fortæller René Nielsen til  tv2oj.dk. 

Hvis du har set eller hørt noget, som kan være en hjælp i eftersøgningen af Thomas Mikkelsen Stralner, så kan du henvende dig på telefonnummer 114.

 

Forsiden lige nu