Aalborg Håndbold er dansk mester

Over to finaler var Aalborg Håndbold skarpere end Skjern og hentede dermed deres tredje danske mesterskab i klubbens historie.

Efter at have været i kontrol det meste af kampen, hentede Aalborg Håndbold med en sejr 32-25 guldmedaljerne hjem til Nordjylland.

Dermed tilhører det danske mesterskab for første gang i fire år igen håndboldligaens nordligste hold.

Fuldstændig som i den første finale, så var det vinderne af grundspillet der begyndte bedste. Aalborggenserne kom bragende ud til kampen med en velspillende offensiv, alt i mens Mikael Aggefors i den anden ende tog sig af hjemmeholdets forsøg.

Efter tyve minutter var de rødblusede foran med 12-6

Frem mod pausen fik Skjern hentet lidt af gæsternes føring og i 2. halvleg fortsatte de med at hale ind. Men selvom en total udsolgt hal i Skjern gjorde alt, hvad de kunne for at bakke deres helte op, formåede vestjyderne ikke at få halet afgørende ind på Aalborg Håndbold.

Dermed blev afslutningen ikke ligeså spændende som i den første DM-finale. Dertil var aalborgenserne simpelthen for kyniske, når det de skulle.

Mens Skjern kæmpede for at komme tilbage i en kamp præget af mange udvisninger og straffekast, så cruisede gæsterne med stort overblik sejren hjem i en taktisk flot præstation.

Mens Daniel Svensson, Kasper Søndergaard og de andre Skjern-profiler med forstenede ansigter bare kunne se på, så vandt Aalborg Håndbold med 32-25 og hentede dermed deres tredje mesterskab i historien