Arnor Atlason glæder sig over chancen. Foto: Jean-christophe Verhaegen / Scanpix Denmark

Endnu en fra Aalborg: Assistenttræner i Aalborg Håndbold bliver dansk U18-landstræner

Arnor Atlason skal være ny landstræner for det danske U18-herrelandshold.

I samarbejde med tv2.dk

Ti dage skulle der gå fra Aalborg-træner Steffan Madsens opsigelse, til der blev sat navn på en ny U18-herrelandstræner.

Dansk Håndbold Forbund (DHF) har tirsdag ansat islandske Arnor Atlason i stillingen, og dermed påtager den tidligere islandske landsholdsspiller og ligaprofil i den danske liga sig to stillinger. Den 35-årige islænding er nemlig også assistenttræner i Aalborg Håndbold for selvsamme mand, han overtager posten som U18-landstræner fra.

- Jeg er først og fremmest rigtig glad og stolt over, at Dansk Håndbold Forbund har kigget min vej, når der skulle ansættes en ny ungdomslandstræner. Jeg ser meget frem til, at jeg skal arbejde sammen med de her unge drenge, hvor vi skal arbejde hen imod, at drengene kan få deres drøm om at blive A-landsholdsspillere opfyldt, siger Arnór Atlason i en pressemeddelse.

Glæden er gengældt hos DHF’s sportschef, Morten Henriksen, der jubler over at have lavet en aftale med ”førstevalget”.

- Med Arnor tilføjer vi en kompetent, vellidt og højt respekteret træner og person, der qua sin erfaring – som både spiller og træner – kan bidrage til, at vi fortsat udvikler håndboldintelligente spillere, der udover stor passion og teknisk kunnen også forstår spillet og dets muligheder, siger Morten Henriksen.

Aftalen løber fra 1. juli 2020 til 31. august 2022.

Derudover fortsætter Simon Dahl som assistenttræner, Niels Jensen som målmandstræner og Morten Frank som fysioterapeut, skriver DHF.