LIGE NU:

Forsvundet familie fundet: Lars Kragh sigtet for dobbeltdrab

Efterlyste Kirsten og Jørgen Kragh er fundet døde i den bil, som sønnen Lars Kragh blev anholdt i. Lars Kragh er nu sigtet for dobbelt manddrab.

- I bilen fandt vi to personer, en kvinde og en mand. Vi mener, at det er forældrene til Lars Kragh. De er begge to døde. 

Sådan sagde Anders Uhrskov, efterforskningsleder ved Østjyllands Politi, på et pressemøde, efter politiet klokken 16.16 tirsdag anholdt den efterlyste 42-årige soldaterveteran, Lars Kragh, i en bil ved Vonge Kirke i Midtjylland.

Sammen med sine forældre, 69-årige Kirsten Kragh og 74-årige Jørgen Kragh fra den midtjyske by Låsby, har han været i politiets søgelys siden lørdag. Far, mor og søn blev efterlyst, da deres pårørende var bekymrede og ikke havde haft kontakt med familien siden torsdag.

Jørgen og Kirsten Kraghs koksgrå VW Golf blev lørdag omkring klokken 10 set passere gennem Limfjordstunnellen mod syd. Derfor har Østjyllands Politi i deres efterlysning og eftersøgning fokuseret på både Østjylland og Nordjylland.

Men nu er Lars Kragh altså blevet anholdt i den samme koksgrå VW Golf, som politiet lørdag efterlyste.

- Vores kollegaer i Syd- og Sønderjyllands Politi har foretaget anholdelser af den efterlyste, mens han kørte i forældrenes bil, siger Anders Uhrskov.

Ifølge efterforskningslederen blev han "anholdt uden dramatik".

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om dødsårsagen eller dødstidspunktet for Kirsten og Jørgen Kragh.

- Sagen efterforskes som en drabssag, og Lars Kragh er blevet sigtet for dobbelt manddrab og vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers i morgen, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det står ikke klart, hvordan den 42-årige Lars Kragh forholder sig til sigtelsen.

De pårørende til familien Kragh er ifølge Østjyllands Politi underrettet. Og politiet takker offentlighed og presse for at bidrage positivt til efterforskningen.

Lars Kragh er veteran fra Balkan-krigen, og ifølge flere personer, der kender ham, lider han af Posttraumatisk Stress Syndrom (PTSD) efter sine krigsoplevelser.