- Jeg har været lidt bitter, siger ny VM-spiller

Oliver Larsen var nedtrykt over, at en skade forpurrede hans VM. Nu kommer han alligevel på isen i Tampere.

Du kan se Danmarks kamp mod Sverige på TV 2 Sport og TV 2 Play.

Han frygtede egentlig, at ishockey-VM ville blive uden ham, da han blev ramt af en knæskade i optakten i Danmark.

Men nu er backen Oliver Larsen alligevel i huj og hast blevet fragtet til Tampere og er med for det danske landshold mod Sverige mandag eftermiddag.

- Da jeg fik skaden, sagde min klub nej til, at jeg skulle spille VM. Det var jeg lidt bitter over i starten. Hvis det står til mig, kan jeg altid spille, så er det kun et spørgsmål om, hvor ondt det gør.

- Jeg respekterer selvfølgelig, at mit hold sagde nej. Men jeg er glad for, at der nu er givet grønt lys, siger Oliver Larsen til Ritzau.

Har fulgt med i hele VM

Da det søndag stod klart, at Oliver Lauridsen ikke ville blive klar til at spille mere ved VM, ringede landsholdsledelsen straks til 24-årige Larsen, der meget praktisk bor i Finland og er på kontrakt i Jukurit i Mikkeli tre timers kørsel fra Tampere.

- Jeg gik lige lidt i panik og skulle lige have fat i holdet, men det lykkedes. Nu skal jeg ind og spille mit spil og gøre det simpelt, siger han til TV 2 Sport.

- Det er dejligt (at være her, red.). Det er altid en stolthed at spille for det danske landshold og have løven på brystet. Så det er dejligt at være tilbage igen. Jeg var i Mikkeli, så det var bare i bilen og så køre hertil.

Kampen mod Sverige begynder 15.20 dansk tid.


Seneste nyt

fra Nordjylland