LIGE NU:

Nadia Nadim skifter til fransk storhold

Efter et år i Manchester City med begrænset spilletid skifter Nadia Nadim til Paris Saint-Germain.

Den franske storklub PSG kan fremover stille med en dansk angrebsduo.

Landsholdsprofilen Nadia Nadim gør nemlig Signe Bruun selskab i Paris. Det oplyser Nadims agentbureau i en pressemeddelelse.

Nadia Nadim blev i slutningen af 2018 løst fra sin kontrakt med Manchester City, selvom hun havde et år tilbage af aftalen. Nadim har fået begrænset spilletid, og siden sommeren 2018 har hun ønsket at komme væk fra klubben.

Det er nu lykkedes med skiftet til Paris Saint-Germain, der er blandt Europas bedste kvindehold.

- Jeg er virkelig glad for at være her. PSG har vist interesse for mig gennem lang tid, og jeg troede faktisk, det dalede en smule, da de ikke kunne blive enig med Manchester City sidste år. Derfor er jeg ekstremt glad for, at de stadig var interesserede. Endelig er jeg her, og I ved, hvad man siger: Rockstjerner ankommer sent, siger Nadia Nadim i en pressemeddelelse.

Kontrakt til sommeren 2019

Efter en ferie tidligere i december har Nadia Nadim holdt formen ved lige sammen med Vejle Boldklubs veteraner kort før nytår. 

Det har der tilsyneladende været brug for. I Manchester City nåede Nadim at spille 28 kampe, hvor hun scorede otte mål. Hendes seneste minutter i en betydende klubkamp skal findes helt tilbage i september måned. 

Nadia Nadim var dog med, da Danmark missede VM-kvalifikationen i play off-kampene mod Holland. I alt har Nadim spillet 85 landskampe og scoret 29 mål. 

Hendes kontrakt med Paris Saint-Germain løber til sommeren 2019. Klubben, der var i Champions League-finalen i 2015 og 2017, ligger i øjeblikket nummer to i den franske liga efter 12 sejre i 14 kampe. De to sidste opgør endte uafgjort.