Torsdagen byder på mere sol og mindre vind, men det er fortsat ret blæsende. Fredag bliver det solrigt og ret vindstille - og weekenden byder på mere af det samme skønne forårsvejr. Foto: TV2Nord Foto: Mie Mølbak / TV2 Nord

Sidste dag med blæst - herefter smukt forårsvejr

Selvom det kan blæse hele året, så er hårde vindstød noget, vi forbinder med vinter og efterår. I foråret er det ofte meget mere stille - og sådan bliver det også snart. Vi skal lige igennem en blæsende onsdag og en halvblæsende torsdag.

I samarbejde med tv2.dk

Grafik TV2

Morgenens blæsevejr fortsætter hele dagen, og mest blæsende vil det være i Nordjylland. I Jammerbugten blæser det med kulingstyrke hele dagen, og vindstødene kan nå stormende kuling.

Grafik TV2

Som det fremgår af ovenstående grafik, vil der også være kraftige vindstød mange andre steder i landet. Det er især i et bånd fra Nordjylland, over Kattegat og Nordsjælland, til Bornholm at det vil være mest blæsende.

Grafik TV2

I eftermiddag klarer det noget op, men selvom termometrene når op på 14 grader, gavner en varm jakke på grund af den megen blæst.

Aftenen byder på sol til de fleste, men især i Nordjylland er det svært at finde forårsfornemmelser. Her byder vejret på hård vestenvind, 6-7 grader og en grå himmel.

Torsdagen byder på mere sol og mindre vind, men det er fortsat ret blæsende. Fredag bliver det solrigt og ret vindstille - og weekenden byder på mere af det samme skønne forårsvejr.

Grafik TV2

 

 

I samarbejde med tv2.dk