Foto: JONATHAN NACKSTRAND, Scanpix

Stor gensynsglæde hos Helle Thomsen og de danske håndboldpiger: Men i aften er de konkurrenter

Frederikshavneren Helle Thomsen, der er de hollandske kvinders håndboldtræner, blev overrasket af en lille håndfuld af de danske spillere kort før et interview torsdag aften.

I samarbejde med tv2.dk

Fredag aften er de konkurrenter - Nordjyske Helle Thomsen og de danske håndboldspillere.

Torsdag aften var der dog masser af glæde og krammere, da de mødte hinanden.

Helle Thomsen skulle til at i gang med et interview med TV 2 SPORT, da en gruppe af danske spillere kom gående.

Glæden over at se og hilse på hinanden var til at mærke med det samme. Der blev givet krammere til Fie Woller, Maria Fisker, Trine Østergaard, Sandra Toft og Kristina ’Mulle’ Kristiansen. Hvor især de to FCM-spillere Fie Woller og Trine Østergaard fik et ekstra stort knus af deres tidligere træner

- Jeg er mega glad for at se dem, og det er mega hyggeligt, at de er her på hotellet, lød det fra Helle Thomsen, da hun havde sagt farvel til de danske kvinder igen, men hun slog fast, at når de i morgen går på banen bliver krammene afløst af kamp.

Hvem der vinder ved Helle Thomsen ikke, men hun er overbevist om, at det bliver tæt.

- Jeg ønsker altid, at Fie, Øster og Stine spiller en god kamp, men lige i morgen behøves de ikke at gøre det, lyder det fra Helle Thomsen med henvisning til Fie Woller, Trine Østergaard og Stine Jørgensen.

- Det er to lidt forskellige mandskaber, der møder hinanden. Begge hold har spillet godt og overrasket positivt. Det er dem, der får sin spillestil til at fungere bedst, der vinder, vurderer Helle Thomsen.