Foto: Privatfoto

Syg Mette Frederiksen aflyser tv-debat med Løkke

Et maveonde har gjort Mette Frederiksen (S) så syg, at hun alligevel ikke kan deltage i en debat med statsministeren. Hun erstattes af Nicolai Wammen.

I samarbejde med tv2.dk

Mette Frederiksen fra Socialdemokratiet aflyser tirsdagens debat på TV 2, hvor hun skulle have mødt statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Det oplyser hun på Facebook i et opslag, hvor hun forklarer, at hun hun har et slemt maveonde, som har efterladt hende dehydreret efter flere dages sygdom.

Det var meningen, at Løkke og jeg i aften skulle have diskuteret pension i TV2. Det må vi desværre udsætte nogle få dage. Jeg er klar sekundet efter, at jeg er på benene igen.

Mette Frederiksen i oplsga på Facebook

- Det var meningen, at Løkke og jeg i aften skulle have diskuteret pension i TV2. Det må vi desværre udsætte nogle få dage. Jeg er klar sekundet efter, at jeg er på benene igen. Og jeg glæder mig meget til både at diskutere pension – og til det folketingsvalg, der vel for pokker bliver udskrevet en dag, skriver hun i opslaget.

Læs også Statsministerkandidat: Mette Frederiksen på hjemmebane

Det var meningen, at de to største bejlere til statsministerposten tirsdag skulle i en direkte tv-duel på ord og holdninger.

Her skulle de to partiformænd mødes i 19 Nyhederne og diskutere adgang til tidligere pension for nedslidte danskere, men det er nu ikke længere tilfældet.

De to politikere mødtes tidligere i debat 31. marts i en særudgave af 21 Søndag på DR. Dengang varede debatten 45 minutter, mens TV 2 tirsdag har sat omkring et kvarter af til formålet.

Mette Frederiksen stiller op for Socialdemokratiet i Aalborg Øst-kredsen ved det kommende folketingsvalg - efter i en årrække at have været kandidat i Ballerup.

Socialdemokratiets Nicolai Wammen deltager i stedet i debatten.