Abdalla idømt forvaring og udvist for tredje gang

Foto: TV Midtvest

Den 51-årige bandeleder har netop fået sin tredje dom i Danmark.

I samarbejde med TV MIDTVEST

Den tidligere leder af Den International Klub er netop blevet idømt forvaring samt udvist af Danmark for bestandig for tredje gang. 

Danny Abdalla var tiltalt for i alt 36 forhold, hvoraf han inden domsafsigelsen havde erkendt de 12.  

Også et medtiltalt bandemedlem blev dømt. Han var tiltalt for fem forhold, blandt andet medvirken til skyderi i Vildsund i august sidste år. Han blev idømt tre års fængsel. 

Politi massivt tilstede

Under retsmøderne har politiet været talstærkt repræsenteret, og alle tilhørende samt pressefolk har skulle gennemgå et sikkerhedstjek ved hjælp af en securityscanner, før de gik ind i retssalen. 

Det var også tilfældet i dag. Her var politiet mødt op med 13 betjente inde i selve retssalen, mens to bemandede scanneren udenfor døren. 

DENNE TILTALE

  • 36 tiltaler. Blandt andet to voldtægter, skyderier, mishandling af en kvinde, narkohandel, afpresning og trusler mm.
  • Nægter sig skyldig i 24 af de 36 tiltaler.
  • Erkender blandt andet medvirken til skyderi, våbenbesiddelse samt besiddelse af mobiltelefon i arresten.
  • Siddet varetægtsfængslet siden 18. oktober 2016 
  • 17 dage afsat til retssagen, der foregår ved Retten i Holstebro.

Danny Abdallas kriminelle fortid

Den 51-årige bandeleder kommer oprindeligt fra Libanon. Han kom til Danmark i 1992. Sidste år slog "Den Internationale Klub" sig ned i Thy. Det er den klub, som Abdalla kalder sig præsident for. 

Bandelederen, der er far til seks børn, er tidligere dømt både i Danmark og i Beirut. I 2001 blev han idømt 15 års fængsel in absentia for krigsforbrydelser ved Beirut-domstolen. 

I 2003 blev han dømt for første gang i Danmark, hvor han fik otte års fængsel for narkokriminaltiet. Derudover blev han udvist af landet for bestandig. Han kunne imidlertidig ikke rejse hjem til sit hjemland, fordi han mente, at han ville blive slået ihjel, hvis han satte sine ben i landet. Derfor blev han i Danmark.

I 2012 fik han et år og otte måneders fængsel for røveri. Endnu en gang blev han udvist, men det kunne stadig ikke gennemføres på grund af truslen i hjemlandet.

Derfor er han nu i Danmark på tålt ophold, hvor han har skulle melde sig i Center Sandholm. Det har han ikke gjort, og det er han flere gange dømt for. Blandt andet syv, 30 og 40 dages fængsel.

Forsiden lige nu