Borgerformand ulykkelig efter knivstikkeri: - Vi vidste, at de ikke havde det nemt

Det er ikke første gang, politiet rykker ud til adressen, fortæller formanden for den lokale borgerforening

Hørdum er en by med 210 indbyggere, og tidligt tirsdag morgen blev to af dem omdrejningspunktet for en politiudrykning til den lille by i Thy.

Klokken 04.40 fik politiet anmeldelsen om, at en mand i 30’erne var blevet stukket ned. Han blev kørt til sygehuset i Thisted, og en jævnaldrende kvinde, som boede på samme adresse, blev anholdt.

- Vi er ulykkelige over det, og over at der findes mennesker, der kommer så langt ud, at man tyr til sådan nogle ting, siger Jens Jørgen Olesen, som er formand for Hørdum Håndværker- og borgerforening.

Politiet lavede tekniske undersøgelser af stedet og havde en hundepatrulje på adressen i løbet af tirsdag morgen og formiddag, har vagtchef Simon Skelkjær fra Midt- og Vestjyllands Politi oplyst.

Og det er ikke første gang, politiet er rykket ud til adressen, fortæller Jens Jørgen Olesen.

- Når det er sket en gang før, så er man måske ikke så overrasket, det vil jeg sige. Men det er trist. Vi har vidst, at de har været her, og at de måske ikke havde det alt for nemt, men ellers ikke kendt det store til dem, siger borgerforeningsformanden.

Jens Jørgen Olesen er født i Hørdum. Han påpeger, at det kan være en udfordring at følge med i, hvem der bor i de forskellige huse i landsbyen på grund af de lave priser.

- Vi er et mindre samfund, hvor der er billige huse og huse til udlejning til meget billige penge, så får vi jo ind imellem nogle borgere ind, som har det svært i livet, siger han.

Derfor mener borgerforeningsformanden også, at de fra lokalmiljøets side dårligt kan gøre ret meget mere for at undgå en lignende situation i fremtiden.

- Det er jo svært, for vi kan jo ikke have hånd i hanke med, hvem der kommer og bor til leje. Vi forsøger at lave nogle tiltag, så vi kan komme lidt tættere på hinanden og få lidt flere med i det fællesskab, vi har i byen, siger Jens Jørgen Olesen.

Tidligt tirsdag morgen oplyste vagtchefen, at manden ikke havde nogen livstruende skader, men krævede behandling. Kvinden blev ikke fremstillet i grundlovsforhør.


Seneste nyt

fra Nordjylland