Seneste nyt:

Fantastisk stemning i Glyngøre: – Det er jo once in a lifetime

Allerede torsdag formiddag strømmede det til med glade mennesker i Glyngøre.

Allerede ved middagstid var der tykt af mennesker til folkefest i Glyngøre.

Nogle af dem, der var klar i god tid, er Anton Vestergaard Juelsen på 8 år og hans 5-årige lillebror Anders Vestergaard Juelsen.

De har taget turen fra Silkeborg sammen med deres far for at fejre verdensstjernen, og er selvfølgelig troppet op i fuld cykelrytter-mundering.

Og de to må siges at være dedikerede fans. De sidste uger har brødrene som det første om morgenen tændt for Tour de France, og lillebror Anders fortæller, at han har set 11. etapes højdepunkter på TV 2 hele 35 gange.

Så selvfølgelig glæder de to Tour-fans sig ekstrameget til at se deres idol i Glyngøre.

IMG_0578
Foto: Kirsten Axelsen, TV MIDTVEST

Også familien Anker fra Aabenraa har taget turen til den lille Limfjords-by. De afbrød en ferie i Kroatien for at nå fejringen, og ankom til Glyngøre allerede i går.

- Fordi det her det skulle jo opleves – det er jo once in a lifetime. Det er virkelig en begivenhed og en fest i dag for alle i Danmark, siger Anette Anker.

- Vi skulle være med til at opleve den her folkefest. Tour de France har jo aldrig været så godt som i år, hvor vi startede i danmark, det var jo helt fantastisk. Og så var vi med til at fejre det nede i Aabenraa, da de havde touren dernede, og det var jo helt fantastisk den opbakning vi fik.

Anette Anker (t.v.) Louise Anker, og Michael Anker fra Aabenraa er klar til fejring.
Anette Anker (t.v.) Louise Anker, og Michael Anker fra Aabenraa er klar til fejring.
Foto: Foto: Marlene Eyde, TV MIDTVEST

Se flere stemningsbilleder fra folkefesten i galleriet her.