LIGE NU:

FC Thy lukker ned: To spillere smittet med corona

Der bliver ingen træning eller kampe for ligaholdet i FC Thy – Thisted Q lige foreløbig, efter to spillere tirsdag blev testet positiv for corona.

En rutinetest for spillerne på FC Thy – Thisted Q’s kvindeligahold viste tirsdag, at to af truppens spillere er smittet med coronavirus. Derfor indstiller holdet nu alle træninger og kampe midlertidigt.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Alle, der har været i tæt kontakt med de smittede spillere, er blevet sendt i isolation, indtil de kan fremvise en negativ coronatest. Klubben har indtil videre ikke kendskab til andre smittede end de to fra ligaholdet.

Som følge af smitteudbruddet er hele kælderarealet i klubhuset på Sparekassen Thy Arena blevet lukket ned frem til fredag middag. Andre hold med tilknytning til stadionet på Lerpyttervej kan dog fortsætte med at træne og spille kamp.

Siden FC Thy – Thisted Q’s kvindeligahold genoptog sin træning i maj 2020 efter corona-nedlukningen, har holdet været adskilt fra klubbens andre medlemmer. Holdet har blandt andet trænet på lukkede baner og haft sit eget omklædningsrum.

Holdet spillede sidste ligakamp i lørdags mod AGF. På grund af en 14 dages landskampspause lige nu, forventer direktør Per Nørgaard ikke, at førsteholdets næste kamp bliver flyttet på grund af corona-udbruddet.

FC Thy – Thisted Q ligger lige nu på en 6. plads ud af otte i Gjensidige Kvindeliga.